Over Parship

Laatste update : 15 augustus 2019 door dev_admin

Ben je op zoek naar een erg professionele datingsite? Een datingsite die internationaal goed staat aangeschreven? Dan is Parship de ideale datingsite voor jong en oud! Deze datingsite maakt het mogelijk om jouw nieuwe partner, liefde, date te kunnen vinden. Parship staat er om bekend dat minimaal 1 op de 3 leden een relatie vinden, dit is maar liefst 38%! In alle waarschijnlijkheid zal jij dus hier jouw match vinden.

Dankzij Parship wordt het daten naar een ander niveau getild, door de professionele hulp en website ziet het er heel erg aantrekkelijk uit. De gebruiksvriendelijkheid van de website doet er ook niet voor onder! Al met al een zeer leuke vriendelijke en zeer grote hangout voor jong en oud. Daarnaast zijn er nog een paar leuke voordelen bij Parship:

 • Meer dan 100.000 berichten per maand versturen!
 • Mannen en vrouwen balans is nagenoeg gelijk
 • 75% is ouder dan 30 jaar
 • Aanmelden is volledig gratis

Deze mooie datingsite is 100% betrouwbaar, veilig en als je wil ook anoniem. Dit maakt Parship een zeer unieke datingsite waar mensen gelukkig worden. Kortom ben jij opzoek naar een nieuwe relatie, levenspartner of een snelle date? Dan is dit de aangewezen datingsite om jouw zoektocht te beginnen, waarbij je zeer gelukkig wordt!

Voordelen

 • Uniek persoonlijkheidsrapport
 • 1 op de 3 vindt hier een partner
 • Incl. Parship datingapp

Nadelen

 • Niet alle profiel foto's zichtbaar
 • Relatief duur

Parship TV Commercial

Parship kosten

Parship is geheel kosteloos uit te proberen. Na het aanmeldingsproces en het aanmaken van jouw datingprofiel, kun je ervaren of deze website goed bij jou past. Andere gratis opties zijn: Profielen bekijken, Berichten ontvangen & beantwoorden, Ijsbrekers/winks versturen, Persoonlijkheidstest en het toevoegen van foto's. Mocht je alle functies van Parship willen gebruiken dan is een abonnement vereist. De kosten van de lidmaatschappen vindt je hieronder:

Dit zijn de abonnementskosten:

6 maanden lidmaatschap
€44,90 p/m
12 maanden lidmaatschap
€39,90 p/m
24 maanden lidmaatschap
€24,90 p/m

Hoe kan ik het lidmaatschap van Parship verwijderen

Hoe kan ik het lidmaatschap van PARSHIP opzeggen?

Het is belangrijk om te weten dat onderscheid wordt gemaakt tussen het premium lidmaatschap en niet betalende leden. Daarvoor is het mogelijk om het lidmaatschap op de volgende manier stop te zetten:

GRATIS lidmaatschap opzeggen
 • Stap 1 – Log in en ga naar Mijn Parship (rechts boven in uw scherm)
 • Stap 2 – Ga naar Gegevens en Instellingen (drop down menu, 3de optie)
 • Stap 3 – Ga naar Profielstatus. Klik dan op de link om je profiel te verwijderen.
 • Stap 4 – Vervolgens vul je je persoonlijke wachtwoord in om te bevestigen dat je je profiel verwijderd.
PREMIUM Lidmaatschap opzetten

Vul het contact formulier in op de website Stuur vervolgens een email naar: beeindiging@parship.nl Optioneel een fax te sturen naar: +49 (0) 404 600 261 64 Brief te sturen naar: PARSHIP GmbH – Klantenservice Nederland Speersort 10 D-20095 Hamburg

Let op: Er komen belangrijke gegevens bij kijken voor het beëindigen van een lidmaatschap: volledige naam, adres, woonplaats, leeftijd, e-mail adres. Bij PARSHIP ontvang je altijd een bevestiging van de opzegging. Als je deze niet hebt ontvangen raden wij jou aan om contact op te nemen met de klantenservice.

Klantenbeoordelingen Parship

Plaats een beoordeling bij Parship

Parship
Service
6.00
Prijs
6.00
Leden
6.00
Functionaliteiten
6.00
Expert:
9.1/10

Deel jouw ervaring over Parship

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
 • Geen reviews aanwezig, wees de eerste!
Parship scoort een : 9.1
Klantenbeoordeling: