Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

 

Wat gebeurt er met persoonsgegevens?

Een vraag die veel mensen zich stellen en hier zich angstig bij voelen. Bij ons hoef je je hier geen zorgen over te maken.

Betreft het jouw email adres?

Ten alle tijden zal er toestemming gevraagd worden voordat wij toegang krijgen. Dit noemen ze de ‘dubbele opt-in’ methode. Dit houdt in dat je twee keer jouw e-mail adres moet bevestigen. Door het invullen en bevestigen van je e-mail adres krijg je een bevestigingsmail. Zodra deze melding bij ons binnenkomt zijn wij pas in de gelegenheid jouw e-mail adres te gebruiken. Spam e-mails zullen ten alle tijden nooit door ons worden verstuurd. Alleen e-mails waar jij toestemming voor hebt gegeven zullen worden verstuurd. Dit alles om de tevredenheid in takt te houden.

Waarom worden IP-adres en navigatiegegevens geregistreerd?

Deze gegevens worden gebruikt om de navigatie op onze website aangenaam te maken voor bezoekers. Google Analytics spelen hier een grote rol in. Dit programma houdt namelijk bij wat voor activiteiten er plaats vinden door jou op onze website. Deze gegevens zullen ook ten alle tijden voor ons doeleinde worden gebruikt en niet voor andere doeleinden.

Uitschrijven?

Er is altijd een mogelijkheid om jezelf te kunnen uitschrijven van onze website. We respecteren ook de keus van de bezoeker als dit het geval is. Wanneer je je wilt uitschrijven voor e-mails klik dan onderaan de mail op de button ‘uitschrijven’ of ‘afmelden’. Dan ben je gegarandeerd zeker dat er geen mails meer binnenkomen. Het kan ook zijn dat je helemaal geen informatie van ons meer wilt ontvangen. Als dat het geval is, stuur dan een email naar info@jmatraffic.com. Hier zullen wij vervolgens alles in werking stellen om al de informatie die we over jou hebben te laten verwijderen uit ons systeem.