Over ons

Over ons

Datingsite.be beter leren kennen? Geen probleem! Lees hier alles over ons:

Hoe is de passie ontstaan?

Van een leuk idee naar een serieuze missie

De missie van Datingsite.be

Wat zijn de verdiensten?

Ons team

Over Datingsite.be

Een recent onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek heeft aangetoond dat de helft van België in 2060 uit singles zal bestaan. Datingsites willen hier natuurlijk verandering in brengen en singles zijn opzoek naar een serieuze relatie. Hierdoor staan de singles open voor meer activiteiten op het gebied van liefde en relaties. Voor sommige singles is dit uiteraard ingewikkelder dan andere.

Het is in deze tijd moeilijk om zomaar je liefde tegen te komen. In sommige situaties is het daarom ook echt lastig je zelf te kunnen voorstellen om serieus contact te beginnen. Gericht zoeken naar een relatie is daarom ook niet meer wat het geweest was. Dit maakt het allemaal een stuk ingewikkelder.

Hoe is de passie ontstaan

Een groot deel van de populatie is tegenwoordig verbonden in één groot netwerk. Internet is natuurlijk de oorzaak van dit grote netwerk en geeft natuurlijk ook de mogelijkheid om hier jouw liefde te kunnen vinden in deze grote vijver. In 2011 is de passie begonnen met de oprichters van Datingsite.be. Vanuit persoonlijke behoeftes zijn ze in aanraking gekomen met de wereld van het online daten.

Door het internet en het ruime aanbod van aantrekkelijke mensen wordt het mogelijk gemaakt om door een paar klikken jouw liefdesleven op zijn kop te zetten of een boost in de juiste richting te geven. De online datingsites maken het mogelijk om jou voor cupido te laten spelen, hier kregen wij rode oortjes van. Echter kregen we snel te maken met onbetrouwbare websites die niet echt waren. Welke datingsite is nou precies de juiste?

Het is lastig om als single een keus te maken om je gevoel achterna te gaan. Vooral als het gaat om datingsites die met tekst en foto’s gevuld staan. Het is daarom ook belangrijk je zelf eens af te vragen waar je wel eens een advies hebt gehad op het gebied van liefde. In de meeste gevallen is dat van een vriend, vriendin of een kennis. Dit was ook mede voor ons de motivatie om een oprechte en objectieve vriend of vriendin hulp te bieden bij de keuze voor een juiste en betrouwbare datingsite. Zeg nou eerlijk, wie wil nou niet eerlijk advies ontvangen op het gebied van de liefde?

Wij van Datingsite.be hebben dit zelf ook mee gemaakt. Daardoor besloten wij om met singles aan de slag te gaan om ze het juiste liefdespad te laten bewandelen. In eerste instantie nog kleinschalig en in een persoonlijke sfeer, maar dit veranderde binnen de kortste keren dankzij onze dating-vergelijkingwebsite Datingsite.be. Hierdoor kunnen wij dit op grote schaal waarmaken!

Van een leuk idee naar een serieuze missie

Datingsite.be heeft een onwijze groei doorgemaakt de laatste paar jaar. In 2011 hadden wij nog niet kunnen bedenken dat de website zou gaan uitgroeien tot wat het nu is geworden. Dit is natuurlijk een zeer positief punt. Met het aantal bezoekers wat we maandelijks aantrekken kunnen we haast wel zeggen dat er elke maand matches gevonden worden. Duizenden bezoekers per maand maken gebruik van onze diensten. In 2013 was dit nog rond de 3.000 die wij mochten assisteren met het zoeken van een geschikte datingsite.

De missie van Datingsite.be

Het leuke idee is uitgegroeid naar een serieuze missie. De missie van onze onderneming luidt dan ook: Objectief en onafhankelijk informatie verstrekken over zoveel mogelijk aanbieders op het gebied van (seks)dating en relatiewebsites. Dit alles om bezoekers de juiste kant op te sturen waar ze een nieuwe liefde kunnen vinden.

Wij willen natuurlijk up-to date informatie kunnen verschaffen, daarom houden wij dagelijks de groeiende online markt in de gaten.

Wat zijn de verdiensten?

Wij van Datingsite.be zijn heel erg trots op onze prestatie. Daarom willen we deze prestatie ook graag zo behouden, daarvoor moet er elke dag hard gewerkt worden aan diverse ontwikkelingen. Daarnaast kijken we ook naar nieuwe ontwikkelingen en proberen we zo breed mogelijk te denken. Dit alles om de behoeftes, wensen en belangen van de klant te vervullen.

Gelukkig kunnen we zeggen dat het geld oplevert door middel van onze affiliate marketing werkzaamheden. Hierdoor ontvangt Datingsite.be een commissie voor het doorsturen van een klant naar een geschikte datingsite. Al deze commissies zijn nodig om nieuwe aanbieders te kunnen vergelijken en er voor te kunnen zorgen dat alle websites zo optimaal en actueel mogelijk te houden. Dit leidt tot tevredenheid en intensief gebruik van onze aangeboden diensten.

Dit alles maakt het neutraal en geeft de bezoeker het gevoel dat er geluisterd moet worden naar het gevoel van binnen. De vrijheid die hierbij komt kijken maakt het vertrouwelijk en kies je voor de meest geschikte datingsite!

Ons team

Al deze werkzaamheden kosten veel energie en tijd. Daarom hebben wij een team van een aantal jonge mensen die hard werken om dit allemaal te kunnen realiseren. Enthousiast, gedreven en gepassioneerd, dat waar wij allemaal uit bestaan.

Het hart van Utrecht is waar wij dit allemaal mogelijk maken. Tevens een stad waar daten een mooie ontwikkeling doormaakt. In samenwerking met meerdere partners, aanbieders en onze attente bezoekers waarborgen zijn de kwaliteit van Datingsite.be. Hierdoor zijn wij in staat om jou in alle plezier te laten zoeken naar een nieuwe liefde.

Hartelijke groet,

Het team van Datingsite.be

PS: Wil je adverteren op Datingsite.be?

Honderden bezoekers komen dagelijks op onze website, op zoek naar een nieuwe liefde. Heb je interesse om met jouw website om Datingsite.be te komen of te adverteren op deze site? Dan is dat mogelijk! Neem daarom gerust contact op voor meer informatie.