Over Match4me

Laatste update : 19 oktober 2022 door Datingsite.be

Altijd al een hoger opgeleide single willen daten? Dan is Match4me een datingsite die hoog staat aangeschreven om jouw HBO/WO single te vinden. Sinds de oprichting van Match4me in 2001 hebben ze al een groot ledenbestand. Dit is vandaag de dag uitgegroeid tot één van de grootste ledenbestand in Nederland. Duizenden berichten worden er per maand verstuurd door de actieve leden.

Daarnaast is het percentage vrouwen op deze leuke datingsite hoger dan het percentage mannen. Daardoor wordt het voor mannen extra interessant hun hoger opgeleide single te kunnen vinden. Het percentage vrouwen zit namelijk op 53% en het percentage mannen zit op 47%. Dit onderscheid Match4me ook op een positieve manier van andere datingsites voor hoger opgeleide mensen. Voor mannen dus een erg fijne datingsite om hun ware liefde te kunnen vinden.

Deze gebruiksvriendelijke datingsite is geschikt voor jong en oud. Daardoor is het mogelijk om snel en concreet op zoek te gaan naar jouw gewenste man of vrouw. Naast de gebruiksvriendelijkheid zijn er nog een aantal andere leuke voordelen bij Match4me:

  • Eigen evenementen organiseren waarop je kunt bloggen.
  • Eigen filmpje maken om op je profiel te zetten. Hierdoor val je eerder op!

Kortom ben jij toe om anders te daten dan reguliere datingsites? Dan is Match4me de ideale hangout om jouw hoger opgeleide single te kunnen vinden!

Klantenbeoordelingen Match4me

Plaats een beoordeling bij Match4me

Match4me
Service
6.00
Prijs
6.00
Leden
6.00
Functionaliteiten
6.00
Expert:
8/10

Deel jouw ervaring over Match4me

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
  • Geen reviews aanwezig, wees de eerste!
Match4me scoort een : 8
Klantenbeoordeling: