Volg Ons Op:

GayPartner

8,7
GayPartner.be
Ervaringen : 5    

Ben jij van het mannelijke geslacht? En vind je het moeilijk om uit te komen voor je geaardheid? Dan is GayPartner uitermate geschikt om jouw verhaal kwijt te kunnen! Deze homo datingsite staat vol met gaysingles die op zoek zijn naar leuk contact. In eerste instantie is GayPartner erop gericht om mannen bij elkaar te brengen met dezelfde interesses. Daardoor is het mogelijk om jouw ultieme date te scoren.

De website is zeer gebruiksvriendelijk en het aanmelden duurt slechts een paar minuten. Dankzij de overzichtelijkheid van de website zie je gelijk welke leden er allemaal gebruik maken van GayPartner. Hierdoor kan je snel en leuk contact leggen met de andere homo singles. Daarnaast zijn er nog een aantal andere leuke voordelen:

 • Veilig en betrouwbaar
 • Aanmelden is gratis
 • Meer dan 1.6 miljoen bezoekers per maand!
 • Dagelijks worden er meer dan 100.000 berichten onderling verstuurd

GayPartner beschikt nog over een paar leuke functies. Zo is het mogelijk om winks en flirts te versturen, dit maakt het chatten natuurlijk erg aangenaam. Naast de winks en flirts kan je ook openingszinnen sturen, die het beginnen van een nieuw contact natuurlijk onwijs aantrekkelijk maken! Kortom, ben jij gay en ben je toe aan een leuke manier van daten? Dan is GayPartner de ideale gay hangout om eens een kijkje te nemen.

GRATIS AANMELDEN GRATIS AANMELDEN
4.35/5 (5)

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 reacties

 1. Rutger
  17 oktober 2018

  Gaypartner, ik heb hier inderdaad een gay partner aan overgehouden. Op het eerste gezicht zal je misschien niet zeggen dat ik een echte nicht ben, maar dus wel hoor.

  Heerlijk om leuk contact te hebben met andere mannen, maaaaar het werd tijd voor iets serieus. Deze datingsite is ideaal voor mij geweest om een serieuze date te kunnen vinden.

  Heel erg bedankt, wij gaan genieten van elkaar

 2. Rene
  17 oktober 2018

  Uiteindelijk toch positief uitgevallen. deze datingsite is toch wel erg fijn voor leuk contact met andere gays. Sinds mijn 17e uit de kast gekomen en sindsdien is mijn leven erg veranderd. Maar op een positieve manier.

  Ik zocht eigenlijk gelijk een leuke vriend maar dat duurde eventjes. Mijn eerste relatie liep stuk en daarna snel aan de slag gegaan op gaypartner. Redelijk veel leden, genoeg voor mij om er eentje uit te vissen en daarmee een relatie te beginnen! Haha

 3. Wendel
  17 oktober 2018

  gaypartnerrr leuke site hoor. echt een mooie jongen leren kennen die op zoek was naar een type zoals ik. je kan op gaypartner ook filteren, dat is wel echt ideaal want zo komen er suggesties naar voor die jouw voorkeur hebben.

  Al met al blij!

 4. Sven
  17 oktober 2018

  Erg tevreden! Een aanrader voor andere gays.

 5. Paul
  17 oktober 2018

  Blij dat ik hier meerdere contacten heb gehad met andere mannen. Het is toch wel lastig om jezelf te uiten, zo heb ik zelf ervaren. maar hier wordt dat een stuk makkelijker. Mensen begrijpen je en je wordt geaccepteerd zoals je bent.

  Spontane man aan over gehouden en we zijn erg gelukkig

GayPartner scoort een : 8,7
Klantenbeoordeling: