Over Datebord

Laatste update : 19 oktober 2022 door Datingsite.be

Altijd al een keer anders willen daten dan normaal? Een oproep / advertentie plaatsen zodat jij misschien wel aan je date komt? Dan is Datebord uitermate geschikt om eens een kijkje te nemen. Deze leuke datingsite maakt het mogelijk om een advertentie te plaatsen waarop jij kunt reageren. Dankzij deze leuke functie kunnen mensen in het kort wat over hun zelf vertellen, waarbij je dus op dat bericht kan reageren.

Datebord is er dus op gericht om mensen bij elkaar te brengen die niet lang op een datingsite willen rondsnuffelen. Je plaatst een advertentie en hoopt dat mensen zullen reageren om een keertje af te spreken of nader contact te leggen! Deze aangename hangout brengt nog een paar leuke voordelen met zich mee:

  • Singles kunnen een profielfoto op de hoofdpagina plaatsen
  • Klein verhaaltje bij je profiel doet wonderen
  • Zeer veel actieve mannen én vrouwen
  • Jouw wensen uitspreken en zoeken maar

Het aanmelden is volledig gratis en je zit niet gelijk vast aan bepaalde verplichtingen. Kortom, ben jij dus op zoek naar een andere manier van daten met honderden singles? Dan is Datebord de ideale hangout om jouw liefde of vriendschap te kunnen vinden. In alle waarschijnlijkheid zul jij dus een nieuwe date vinden!

Klantenbeoordelingen Datebord

Plaats een beoordeling bij Datebord

Datebord
Service
6.00
Prijs
6.00
Leden
6.00
Functionaliteiten
6.00
Expert:
7.8/10

Deel jouw ervaring over Datebord

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
  • Geen reviews aanwezig, wees de eerste!
Datebord scoort een : 7.8
Klantenbeoordeling: