Over Meetic

Laatste update : 08 november 2018 door dev_admin

Ben je al een tijdje op zoek naar een echte klassieke datingsite? Dan is Meetic een zeer leuke en grote hangout om jouw klassieke date te vinden! Deze leuke datingsite is er op gericht om mensen bij elkaar te brengen die dezelfde liefdes interesses hebben.

Dankzij de gebruiksvriendelijke omgeving wordt het mogelijk om eenvoudig een account aan te maken. Door je profiel te personaliseren wordt het mogelijk om snel op te vallen tussen de duizenden andere actieve leden. Daardoor ben je gegarandeerd zeker van een snelle date!

Dankzij de goedkeuringsfunctie is het mogelijk om bepaalde profielgegevens te beschermen. Andere leden zijn dan niet in staat jouw profiel foto te kunnen zien. Naast deze handige functie zijn er nog andere leuke voordelen:

  • Meetic maakt gebruik van een mobiele app!
  • Inschrijven is volledig gratis
  • Mogelijkheid om een gratis lidmaatschap uit te proberen

Meetic maakt het sinds de oprichting ook mogelijk om events voor singles te organiseren. Deze events gaan gepaard met leuke borrels en activiteiten voor de leden! Kortom ben jij op zoek naar snel en aangenaam contact met zowel jong als oud? Dan is Meetic uitermate geschikt om jouw nieuwe liefde te kunnen vinden. Daarom is deze datingsite ook zeker het proberen waard!

Klantenbeoordelingen Meetic

Plaats een beoordeling bij Meetic

Meetic
Service
6.00
Prijs
6.00
Leden
6.00
Functionaliteiten
6.00
Expert:
9.5/10

Deel jouw ervaring over Meetic

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
  • Geen reviews aanwezig, wees de eerste!
Meetic scoort een : 9.5
Klantenbeoordeling: